Malzemeler :
• 6 adet kare milfoy hamuru

Kreması icin:
• 3 corba kaşığı un
• 7 corba kaşığı toz şeker
• 1 adet yumurta
• 1/2 kg. sut
• 1/2 paket vanilya
• 50 gr. margarin
• 1 paket donmuş frambuaz

Hazırlanışı :
Kare şeklinde ısıya dayanıklı cam bir kabın altını su ile hafifce ıslattıktan sonra 4 adet milfoy hamurunu doşeyin.

Kalan milfoy hamurlarını ince şerit şeklinde kesin. Kabın tabanına doşenmiş olan hamurların kenarlarını kesilen milfoy şeritleri ile yukseltin.

Hamurun uzerine catalla kucuk delikler acın. Hamuru, onceden 200 derece ısıtılmış fırında 20 - 25 dakika pişirin.

Kremayı hazırlamak icin, sut un, şeker ve yumurtayı iyice cırpın. Orta ateşte, karıştırarak muhallebi kıvamında pişirin. Ateşten alıp, vanilya ve margarini ilave edin. Kremayı mikserle cırpıp soğutun. Hazırladığınız kremayı pişirdiğiniz milfoyun uzerine surun. Frambuazları kremanın uzerine dizip, servis yapın.
__________________