Oncelikle Herkeze Merhaba Ben bi Kopek Alıcam nerede besliceğimi vs. yazcam hangi kopek cinsini almamlazım :?
Benim Yaşım 15
Boyum 1.63
Sporla Uğraşıyorum Ve Kendmden Bi kac yaş buyuk kişilerden bile daha guclu olduğum oluyor. bunu yazmamım nedeni kopek beni suruklermi die

Şimdi Bİzim Evimiz 3 Katlı aşağıda Şark odamız vardı orayı boşaltıcaz ve bahcemiz var . Yani Hem İcerde Hemde Bahcede Kopeğimizi Besliye biliriz .
Ben Şu kopeklerden birini istiyorum alabilceğim kopekler şole
1- Sibirya Kurdu [Husky] bunun gerceği nası denir bilmiom ama yani en iyi cinsinden alabiliriz.
2- Kangal Safkan
En cok bu 2 kopeği istiyorum ben
başta Sibirya kurdu olmak uzere bide Kopeğimden Şu şeleri bekliyorum
1-Sağdık Olsun
2-Benim Sozumu Dinlesin
3- Tut Diyince saldırsın
4-Dur Diyince Dursun
5-Cevresini KOrusun.
İnanın Gercekten kopekleri cok seviyorum daha once safkan kangal beslemiştik ama ozaman cok kucuktum
kactı zaten oda uzun bi aradan sonra ailemide ikna ettim bi kopek almayı duşunuyorum
Bunları yaparmı kopeğim acaba Yani Tam olarakta full komutlarımı yapsın istemiom ole kopekte iyi olmaz oda eğlensin bende mutlu olayımda istiyorum eziyet asla etmem hayvanıma ve bizim mahallede herkez sever sokağa fln cıkarsam
Bide Kopeğimin Guclu Olmasını İstiyorum zapt etmek icin bu komutları yaparsa iyi olur sırf ben deil babamda Gezdirir bunuda eklemek istiyorum ve yardımlarınızı BEkliyorum ... Yada Nasıl Bi kopek almalıyım ? Avantajları Ve Dez Avantajlarıyla Yazarsanız Sevinirim 
Benim Yaşım 15
Boyum 1.63
Sporla Uğraşıyorum Ve Kendmden Bi kac yaş buyuk kişilerden bile daha guclu olduğum oluyor. bunu yazmamım nedeni kopek beni suruklermi die

Şimdi Bİzim Evimiz 3 Katlı aşağıda Şark odamız vardı orayı boşaltıcaz ve bahcemiz var . Yani Hem İcerde Hemde Bahcede Kopeğimizi Besliye biliriz .

Ben Şu kopeklerden birini istiyorum alabilceğim kopekler şole
1- Sibirya Kurdu [Husky] bunun gerceği nası denir bilmiom ama yani en iyi cinsinden alabiliriz.
2- Kangal Safkan
En cok bu 2 kopeği istiyorum ben

1-Sağdık Olsun
2-Benim Sozumu Dinlesin
3- Tut Diyince saldırsın
4-Dur Diyince Dursun
5-Cevresini KOrusun.
İnanın Gercekten kopekleri cok seviyorum daha once safkan kangal beslemiştik ama ozaman cok kucuktum

Bunları yaparmı kopeğim acaba Yani Tam olarakta full komutlarımı yapsın istemiom ole kopekte iyi olmaz oda eğlensin bende mutlu olayımda istiyorum eziyet asla etmem hayvanıma ve bizim mahallede herkez sever sokağa fln cıkarsam