CHAR SATILDI ARKADAŞLAR
Merhaba arkadaşlar. Karakterim 83 lvl ve bugun itibari ile uzerinde 700 saat Disk Pre bulunmaktadır. Bankada matrock , trina v.s unig itemler bulunmaktadır. Karakter hic hapse duşmemiştir ve ban yememiştir. Oyuna uzun bir sure ara vermem gerektiğinden dolayı satıyorum.. Kesinlikle satmayı duşunmuyordum... Eslant gorevleri, 70 kalkan gorevi , 80 Ms gorevi hepsi yapılmamıştır ve hazır bir şekilde yapılmayı bekliyor.. Karakter : YellowBaby Lvl : 83 & 5 Irk : Human İtemler : +7 chitin Shell Set. +7 Krowaz Warrior Bot +8 Raptor. ( Satıldı ) Old Unig Takılar Charın ustunde 1200 Chaş bulunmaktadır.. Arkadaşalr karakterimin tum şifreleri msn adresi guvenilir bir şekilde korunmuş ve mevcuttur. Alıcıyı madur etmeyeceğime soz veriyorum.. Şener KIRMIZI 546 275 61 51 https://www.facebook.com/sener.kirmizi.7 [email protected] NOT : Bu oyun kesinlikle oynanacak bir oyun değil.. Sıgaranın ustunde sağlığa zararlı olduğu yazdığı gibi kanser yaptığını bile bile aldığımız. Ben de bu notu yazmayı bir borc biliyorum. Bu oyun sağlığa zararlıdır. __________________
83 Lvl Human Warrior (YellowBaby) Satılık..
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- 83 Lvl Human Warrior (YellowBaby) Satılık..