Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen "Kim Milyoner Olmak İster"de Arda Ayten, 12 soruyu doğru cevaplayarak 1 Milyonluk odulu aldı. Yarışma sonrası buyuk odulle ne yapacağı acıklayan genc milyoner Arda Ayten, "Kitaplarımın hepsini kendim basacağım. Hayatım boyunca universite okuyacağım. Ve bir oğrenci olarak oleceğim.Bu odulle 50 bine yakın kitap alabilirim" konuşmasını yaptı.
[h=3]"HAYATIM BOYUNCA UNİVERSİTE OKUYACAĞIM"[/h] "1 milyonluk odulu nasıl değerlendireceksiniz?" sorusuna cevap veren Arda Ayten, "Gelecek yaz oğrenebildiğim kadar dil oğrenmeye calışacağım. Birkac farklı enstruman calacağım. Kitaplarımın hepsini kendim basacağım. Hayatım boyunca universite okuyacağım. Ve bir oğrenci olarak oleceğim. Ve istediğim tum hayallerim icin cabalayacağım. Bu olmasa da cabalayacaktım. Odul her şeyi hızlandıracak. Bu odulle 50 bine yakın kitap alabilirim. Bu zaten hayatım boyunca okumayacağım bir sayı ama en azından onumde bir cıta olur." dedi.
[h=3]"BU HABERİ İLK GUNLUĞUMLE PAYLAŞACAĞIM"[/h] "Bu mutlu haberi ilk kiminle paylaşacaksın" sorusuna yanıt veren Ayten, "İlk gunluğume yazacağım. Yani ilk gunluğume haber vereceğim. Ben gunluğumle yazışırken gecen gun adıyla konuşurum. Ona dunu anlatacağım." şeklinde konuştu.
[h=3]"BENDEN COK KİTAPLARIM KAZANDI"[/h] Son olarak ne soylemek istersiniz sorusu da yonetilen Ayten, "Hayatta her şey mumkun olabiliyor. Başarısızlıkla yaşamaya alışmak gerekiyor. Bunu bir amaca dondurmek gerekiyor. Tarih acımasız bir an hatırlar, bir an unutur. Benden cok kitaplarım kazandı herhalde." ifadelerini kullandı.
[h=3]ARDA AYTEN KİMDİR? MESLEĞİ NEDİR?[/h] 19 yaşındaki tıp oğrencisi olan Arda Ayten, Sutcu İmam Universitesi'nde okuyor. Kitaplara karşı ilgili olduğunu soyleyen genc yarışmacı programda soylediği "Param olmadığı icin senede sadece 150 kitap okuyabiliyorum" sozleri ile izleyenleri duygulandırmıştı.
Arda Ayten ayrıca yarışmada anne ve babasının 4 yaşında iken boşandıklarını dile getirmişti. Arda Ayten şimdiye kadar 4 kitap yazdığını da izleyicilerle paylaşmıştı.

Arda Ayten, Kim Milyoner Olmak İster'de 1 milyon TL'lik buyuk odulu kazandı! İşte ilk sozleri 1 milyonluk soruyu bilen Arda Ayten Instagram'da fenomen oldu Kim Milyoner Olmak İster yarışmasınının milyonluk sorusu belli oldu