Sell 80 % 35 full skill mage 920k Np Elit İtemler ile
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Sell 80 % 35 full skill mage 920k Np Elit İtemler ile
-
06-10-2019, 14:02:15Oncelikle selamlar Evet uzun suredir oynadım hesabımı satıyorum. Hesap 80 %35 lvl Human olup butun exp gorevleri +0 quest staff ı ustunde. Diğeri de gorev halinde duruyor. 920k Np si bulunmaktadır. Butun skiller acık. (70 72 75 80) Flame magedir. Bankada ıvır zıvırlar vardır. İtemlere gelicek olursak; +7 krowaz set sadece (kafalık +6) dır. x2 +3 Flame Ring (Dual) x2 +0 Lkp (Dual) +0 Glass Belt +0 Light Belt of Life +7 Undef Fulitol Old Elemantal Pendant x4 Grypons Armor x3 Grypons Helmet x4 Sw Sc x3 Undy Sc x1 Transformation Totem Hesabı al direk pk ya cık o şekilde hazır. Butun esn kodları ve bilgileri mevcuttur. Yok charı goreyim yok takasa edelim gibisinden msjlar atmayın cevap vermeyeceğim . İtemsiz Satılmıyacaktır. Fiyatı : 1000 TL dir. Site ustunden alıcaklar icin site komisyonu ALICI kişiye aitir. İzmir İci yuz yuze satış yaplacaktır. Yada guven sağlandıktan sonra havale ile. Forum uzerinden ozel msj ile yada : www.facebook.com/cadoky Tel:554 507 12 12 iletişim bilgilerinden ulaşabilirsiniz. Konuyu guncel tutanlara şimdiden Teşekkurler. Diğer konu Başlık değiştiremediğim icin yeni konu actım. Konunun linki : http://www.frmtr.com/destan-k/560673...i-850k-np.html Kucuk bir ksc : __________________