MALZEMELER
125 gr. eritilmiş margarin
3 su bardağı sut
2 su bardağı tozşeker
6 yemek kaşığı kakao
2 paket potibor biskuvi
1 su bardağı fındık ici
HAZIRLANIŞI
Tencerede margarini eritin. İcine kakao, tozşeker ve sut koyup kaynayıncaya kadar karıştırdıktan sonra ocağın altını kapatın. Hazırladığınız karışımı buyuk bir cam kaseye alın. Karışım ılımaya başlayınca fındık ici ve kırılmış biskuvileri ilave edin. 10 dakika bekleyin, biskuvi kakaolu karışımı iyice emsin. Karışımı aluminyum folyo uzerine dokun, rulo haline getirin. Daha sonra ruloya elinizle ucgen şekli verin ki pastanız duzgun olsun. Pastayı hava almayacak şekilde sardıktan sonra 1 gece buzdolabında bekletin. Servis yapacağınız zaman aluminyum folyoyu cıkarın. İnce ince dilimleyip hindistan ceviziyle susledikten sonra servis yapın.
__________________
Mozaik Pasta
Yemek Tarifleri0 Mesaj
●16 Görüntüleme