MALZEMELER
1 paket fiyonk makarna
1 kutu ton balığı
4 yemek kaşığı zeytinyağı
3 yemek kaşığı dereotu (kıyılmış)
3 adet yumurta
2 yemek kaşığı mayonez
1 adet limonun suyu
Karabiber
Tuz
HAZIRLANIŞI
Yumurtaları katı hale gelene kadar haşlayın, soyup, bekletin. Makarnaları kaynayan tuzlu suda 8-10 dakika haşlayıp suzun.
Bir kapta limon suyu, zeytinyağı, karabiber, tuz ve mayonezi cırpın. Doğranmış dereotu, ton balığı ve makarnayı ustune ekleyip, karıştırın. Haşlanmış yumurtaları doğrayıp servis yapın.
__________________
Ton Balıklı Makarna
Yemek Tarifleri0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Hayatın İçinden
- Yemek Tarifleri
- Ton Balıklı Makarna