MALZEMELER
2 adet kuzu beyni
1 adet kucuk boy kereviz
1 adet kucuk boy kuru soğan
1 adet kucuk boy havuc
3-4 adet tane karabiber
1 tatlı kaşığı zeytinyağı
½ adet limonun suyu
Tuz

Garnitur icin;
2 yaprak marul
1 adet domates
1 adet haşlanmış patates

HAZIRLANIŞI
Kereviz, havuc ve kuru soğanı soyup, 4?e bolun. Bir tencereye sebzeleri, butun olarak maydanozları, tane karabiberleri, tuzu ve iyice yıkadığınız beyinleri koyup, uzerini gececek kadar su ekleyin. Beyin yumuşayıncaya kadar haşlayın ve kevgirle tencereden cıkarın. Dilimleyerek servis tabağına alın.Uzerine limon suyu ve zeytinyağı gezdirin. Garnituruyle birlikte servis yapın.

__________________