Malzemeler :
• 4 Adet Fileto
• 200 gr mantar
• 1/3 Demet maydanoz
• 1 Tatlı kaşığı kuru nane
• 1 Tatlı kaşığı kuru kekik
• Tuz, kırmızı biber

Sos icin;

• 1 Corba kaşığı biber salcası
• 3 Corba kaşığı sıvı yağ
• 1 Corba kaşığı yoğurt
• 1 Adet soğan suyu
• Kekik, tuz, karabiber

Hazırlanışı :
Mantarları temizlendikten sonra kuşbaşı doğrayın. Maydanozları ince ince kıyın. Bir kasenin icinde mantar, maydanoz, nane kekik, pul biber ve tuzu karıştırın.Bir bıcak yardımı ile filetoları, yan taraflarından cep gibi acın. İcine mantarlı karışımı doldurun. Ayrı bir yerde biber salcası, sıvı yağ, yoğurt, soğan suyu, kekik ve tuzu iyice karıştırın. İclerini doldurmuş olduğunuz filetoları bu sosa batırın ve buzdolabında 4 saat kadar dinlendirin. Dinlendirmiş olduğunuz pilic dolmalarını ızgarada kızartıp, sıcak olarak servis yapın.
__________________