A Milli Erkek Voleybol Takımı 5’te 5 peşinde
Voleybol0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- A Milli Erkek Voleybol Takımı 5’te 5 peşinde
-
06-10-2019, 06:35:192019 CEV Avrupa Altın Ligi’nde namağlup liderliğini surduren Turkiye A Milli Erkek Voleybol Takımı, carşamba gunu ağırlayacağı Belcika karşısından galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. 2019 CEV Avrupa Altın Ligi’nde oynadığı ilk 4 macı da kazanan milliler, gruptaki beşinci macında 12 Haziran 2019 carşamba gunu saat 16.30’da Trabzon Beşirli Spor Kompleksi Cok Amaclı Spor Salonu’nda Belcika ile karşılaşacak. Trabzon’a gelen A Milliler, A Grubu’ndaki bu zorlu macı da kazanarak zirvedeki yerini sağlamlaştırmayı ve Final Four yolunda onemli bir engeli daha aşmayı hedefliyor. KAPTAN EKŞİ: FİNAL FOUR’A BİR ADIM DAHA YAKLAŞMAK İSTİYORUZ Takım Kaptanı Arslan Ekşi, yaptığı acıklamada iyi bir kadroya sahip olduklarını belirterek, “Trabzon halkının desteğiyle Belcika’yı da yenerek Final Four’a bir adım daha yaklaşmak istiyoruz” diye konuştu. BİLETLER UCRETSİZ Trabzon Genclik ve Spor İl Muduru Birdal Ozturk ise karşılaşmanın biletlerinin ucretsiz olduğunu belirterek, “Turkiye, milli macta tum dunyaya gucunu bir kez daha gosterecektir. Trabzon halkının da, Turk bayrakları ile salonu doldurarak Milli takımımızı coşkuyla destekleyeceğine yurekten inanıyorum” ifadelerini kullandı. CEKİLİŞ YAPILACAK Bu arada 2019 CEV Avrupa Altın Ligi A Grubu’nda oynanacak Turkiye-Belcika macı oncesinde Beşirli Cok Amaclı Spor Salonu’nda bilet alan seyirciler arasında cekiliş yapılacak. Trabzon Buyukşehir Belediyesi, kura ile belirlenecek olan 3 kişiye Milli takım forması, playstation ve cep telefonu hediye edecek. DHA __________________