Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası ceyrek finalinde bugun Hollanda ile karşılaşacak A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Cansu Ozbay, turnuvaya dair goruşlerini aktardı. CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda ceyrek final macları icin geri sayım devam ediyor. Ankara Spor Salonu’nda akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Hollanda mucadelesi icin calışmalarını surduren A Milli Kadın Voleybol Takımımızın oyuncularından Cansu Ozbay, turnuvaya dair goruşlerini aktardı. İlk kez Avrupa Şampiyonası’nda forma giyen Cansu Ozbay, “Uzun bir yaz sezonunu geride bırakıyoruz. Milletler Ligi’nde istediğimiz sonucu elde edemesek de iki yıl ust uste finallere katılmayı başardık. Daha iyi bir sonuc umsak da elimizden geleni yaptığımızı duşunuyorum. Daha sonra Olimpiyat Elemeleri oynadık. Gloria Cup’un ardından ise Avrupa Şampiyonası’nda mucadele ediyoruz. Bu ilk Avrupa Şampiyonası tecrubem. Bu ortamda bulunduğum icin cok heyecanlıyım ve mutluyum. Ankara’da muthiş bir taraftarımız var. Giovanni bana gorev verdikce takımıma yardımcı olmaya calışıyorum. Umarım faydalı olabiliyorumdur. Hollanda cok iyi isimlere sahip iyi bir takım. Bazı anlarda yureğimiz ortaya koymamız gerekecek. Tabii ki antrenorumuzun verdiği taktikleri uygulamamız onemli. Cunku voleybol anlamında da oyun kalitesi yuksek bir rakip. Umarım savaşarak kazanan taraf biz oluruz” diyerek duygularını dile getirdi. Gazeteler __________________