Sell ContinueToWatchMe << 82 LvL // +7 Krowaz Setli // Cift Questli Warrior Sell >>>
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Sell ContinueToWatchMe << 82 LvL // +7 Krowaz Setli // Cift Questli Warrior Sell >>>
-
06-10-2019, 06:17:33CHAR SATILMIŞTIR ARKADAŞLAR ALAN ARKADAŞIMA HAYIRLI OLSUN DİYORUM .. Başlıktada belirttiğim gibi charımı satıyorum . Oyunu bıraktım ve tum itemlerimi sattım sadece char satılıktır . Butun itemlerimi sattığım icin ve artık uğraşmak istemediğim icin uygun fiyata verilecektir. Char 250 TL pazarlık payı azda olsa vardır. - 310 K NP - +7 KROWAZ SET - +3 QUEST KALKAN - +0 QUEST MS - +0 ROC / +0 HERO'S VE OLD TAKILAR Charda 150 saat dc premium vardır. Bankada sc, pot, ıvır zıvır 15 gblik item vardır ustundede 3 gb nakit vardır . Charın butun bilgileri mevcuttur tum esn kodları dahil hepsi mevcuttur. Ankara ici yuz yuze veya aracı sağlanarak satılacaktır. Ciddi alıcılar oyun icinde ContinueToWatchMe ye pm atabilir veya burdan ozel msj atabilirsiniz. Konuyu guncelleyenlere şimdiden teşekkurler. Chardan bir goruntu : __________________