Malzemeler:

5 adet dovulmuş tavuk bifteği
1 adet patates
1 adet havuc
3 kaşık konserve bezelye
3 kaşık konserve mantar
2 kaşık tereyağı
1 su bardağı kaşar rendesi
Kekik, karabiber, tuz

Nasıl Yapılır: Patates ve havucları soyup kup şeklinde doğrayın. Mantarları iyice kıyın. Yağı tencerede eritin, patates, havuc, mantar ve bezelyeyi sote ederek kavurun. Tuz, karabiber ve kekik ilave edin. Tavukları bir borcamın icine yerleştirin. Ortasına yeteri kadar sebzeli harctan koyun. Harcın uzerine kaşar rendesi koyun. Bohca şeklinde kapatın. Acılmaması icin kurdan batırın. Yağlanmış fırın tepsisine dizin. Uzerine biraz tereyağı surun. Tepsiye yarım cay bardağı su koyun. Fırında 30 dakika pişirin. Sıcak servis yapın.
__________________