İnegol Belediyespor'da Fazıl Demirci donemi
Voleybol0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- İnegol Belediyespor'da Fazıl Demirci donemi
-
06-10-2019, 09:37:31Efeler Ligi ekiplerinden İnegol Belediyespor, Antrenor Fazıl Demirci ile anlaştı. Kulup tesislerinde duzenlenen imza torenine Başkan Vekili Eşref Yiğit, Voleybol Şubesinden Sorumlu Başkan Yardımcı Rıdvan Kocaağa ile Voleybol Şube Sorumlu Uğur Şencan katıldı. İmza toreni oncesi acıklama yapan Yiğit, "Bilindiği gibi ligde istediğimiz sonucları alamadığımız icin Gokhan Oner hocamızla karşılıklı goruşerek yollarımızı ayırmıştık. Ekibimiz bir taraftan hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Arkas Spor macı hazırlıklarını surdururken, yonetim kurulu olarak biz de hoca arayışlarımıza başlamıştık. Yaptığımız değerlendirmeler neticesinde Fazıl Demirci hocamızla anlaşmaya karar verdik. Hocamız voleybolculuğunda bir cok başarıya imza attıktan sonra aralıksız 16 yıl boyunca Arkas Spor'da gorev aldı. Uzun yıllar yardımcı antrenorluk yaptığı Arkas Spor ile bir cok başarıya da imza attı. Biz hocamıza guveniyoruz. En kısa surede takımımızın cıkış yakalayacağından eminiz" dedi. Antrenorz Fazlı Demirci ise, "Cok iyi bir kulube, tabanı mukemmel olan bir kulube, voleybolun lokomotifi olabilecek bir kulube geldim. Şu anda beklenilen yerde olmamasına rağmen oyuncu kalitesi yuksek. Başkanından oyuncusuna varıncaya kadar herkesin cok kalitede bir topluluğun olduğu bir yere geldim. Burada ilk hedefimiz tabiri caizse kafasını yerden yukarı kaldırmak ve ligde kalmak. Ondan sonra da İnegol seyircisine mukemmel bir takım seyrettirmek. Cok buyuk hedeflerle bu kulube geldim. Bu kulupte hem ben doğacağım, hem de İnegol'un iftihar edeceği bir takım doğacak. Buna vesile olan başta başkan olmak uzere herkese teşekkur ediyorum" diye konuştu. İHA __________________