Voleybol Efeler Ligi’nde Halkbank, yarın yarı final ikinci macında Fenerbahce’yi konuk edecek. Voleybol Efeler Ligi’nde Halkbank, yarın yarı final ikinci macında Fenerbahce ile mucadele edecek. TVF Başkent Voleybol Salonu’ndaki musabaka saat 18.00’de başlayacak. Karşılaşmayı başkent ekibinin kazanması halinde seri ucuncu maca taşınacak. Fenerbahce’nin galibiyeti durumunda ise İstanbul ekibi adını finale yazdıracak. İstanbul’da oynanan ilk macı Fenerbahce 3-0 kazanmıştı. - Oyunculardan taraftarlara cağrı Halkbank’ın oyuncularından Kemal Kayhan ve Guillaume Quesque, taraftarlara cağrı yaparak tribunlerde destek istedi. Kulupten yapılan acıklamaya gore, ilk macta aldıkları yenilgiyi bir iş kazası olarak değerlendiren Kemal Kayhan, "O macta iyi oynamamıştık fakat rovanşa takım olarak iyi hazırlandık. Bizim oncelikli hedefimiz finale cıkmak. Bunun icin gerekli mucadeleyi sahaya yansıtacağımızı camiamızın bilmesini istiyorum. Bizim icin buyuk onem arz eden macta taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmayacağını biliyor, buna inanıyoruz." ifadelerini kullandı. Halkbank’ın Fransız oyuncusu Guillaume Quesque de karşılaşmayla ilgili olarak şunları kaydetti: "Ankara’da oynayacağımız macın onemi buyuk. Bir voleybol şoleni yaşanacağını duşunuyorum. Evet, biz sahada olacağız ama bu şolenin başrol oyuncusu taraftarlarımız olacak. Onlarla daha guclu oluyoruz. Orneklerini defalarca yaşadık. O nedenle, ’Haydi Ankara, Halkbank icin salona’ cağrısında bulunuyorum." AA __________________