Efeler Ligi’nde mucadele eden Bursa Buyukşehir Belediyespor Kulubu Voleybol takımı, Uğur Kılınc’ı renklerine bağladı. Gectiğimiz sezon TVF Erkekler Birinci Ligi’nde şampiyon olarak Efeler Ligi’ne yukselen Bursa Buyukşehir Belediyespor Kulubu genc orta oyuncu Uğur Kılınc’la sozleşme imzaladı. Bursa Buyukşehir Belediyesi Fethiye Spor Tesileri’nde duzenlenen imza toreninde yonetim kurulu uyeleri Gokhan Dincer, Murat Mestan ve Voleybol Baş Antrenoru Fazıl Demirci hazır bulundu. Atılan imzalarına rdından konuşan genc oyuncu, Bursa’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu soyledi. Bursa Buyukşehir Belediyespor Kulubu’ne uzun yıllar hizmet etmek istediğini belirtirken “Bu catı altında bulunmaktan dolayı cok mutluyum ve heyecanlıyım. İnşallah takımım ve kendim adına guzel bir sezon gecer. Bu takıma uzun yıllar başarıyla hizmet etmek istiyorum” diye konuştu. Voleybol’a 2013 yılında Arkas altyapısında başlayan 2,04 boyundaki genc oyuncu gectiğimiz sezon TFL Altekma forması giydi. Altyaş milli takımlarında 68 kez gorev alan 22 yaşındaki oyuncu kariyerinde milli takımlarla 2015 Yıldızlar Avrupa ucunculuğu ve 2015 Yıldızlar Dunya dokuzunculuğu bulunuyor. Internethaber