Halkbank Erkek Voleybol Takımı, ligin deneyimli oyuncularından İbrahim Emet’i kadrosuna dahil ederek orta oyuncu rotasyonunu guclendirdi. 1986 Ankara doğumlu İbrahim Emet, 210 santimetre boyunda. Milli oyuncu daha once SSK, Galatasaray, Torul Genclik, Maliye Milli Piyango, Fenerbahce ve İ.B.B.S.K. takımlarının formalarını giydi. Milli Takımların formasını terletti. Takıma katkı yapmak istiyorum Halkbank formasını giymenin kendisine onur verdiğini dile getiren İbrahim Emet duygularını şoyle acıkladı: “Halkbank’ın vizyonunu Turkiye olduğu gibi, Avrupa’da da biliniyor. Hedef her zaman zirve. Turkiye’nin en başarılı, Avrupa’nın da gozde takımının formasına giymek bana onur verecek. Ben de deneyimimi, birikimimi ortaya koyarak takımıma katkı yapmak istiyorum. Elbirliği ile başarılı bir sezon gecirmek adına idmanlarda ve sahada elimizden geleni yapacağımdan kimsenin kuşkusu olmasın.” Orta oyuncu mevkiini cok yetenekli milli oyunculara paylaşacağını dile hatırlatan İbrahim Emet, “Aramızdaki rekabet ve işbirliği sinerji oluşturacaktır. Uzun bir maraton olan sezonda lig, Turkiye Kupası ve Şampiyonlar Liginde zorlu bir mucadele vereceğiz. Takımımız her oyuncunun yetenek, mucadele azmi ve katkılarına ihtiyac duyacaktır. Takım kimyamızın bu mucadeleyi verecek vasıflarda olduğunu duşunuyorum. Son soz olarak, Halkbank formasını giymemi sağlayan herkese sonsuz teşekkur ediyorum” diyerek sozlerini tamamladı. internethaber