Halkbank Erkek Voleybol Takımı’nın Bolu'da yaptığı sezon başı kampı devam ediyor. Hazırlanan program kapsamında kondisyon, taktik ve teknik calışmalarını surduren mavi-beyazlılarda keyifler yerinde. Yeni sezon hazırlıklarını ve kampı değerlendiren Kaptan Hasan Yeşilbudak iyi hazırlandıklarını vurguladı. Yeni sezon icin yeni hedefler koyarak yeni bir başlangıc yaptıklarının altını cizen Kaptan Yeşilbudak, "Bilindiği gibi takımımızda bu yıl değişiklikler oldu. Bu değişik kadro ile sezona başladık. İlk adımı kampa girerek attık. Burada ciddi bir calışma icindeyiz. Birbirimize uyum sağlayıp iyi bir iletişim kurarak Halkbank’ı, camiamıza layık bir şekilde temsil edebilmenin hazırlıklarını yapıyoruz" şeklinde konuştu. Yonetim ve teknik heyetin kendisine Takım Kaptanlığı gorevini verdiğini acıklayan Hasan Yeşilbudak, "Bu onurlu gorev sorumluluğumu bir kat daha arttırdı. Voleybolda gecirdiğim uzun surelerde kazandığım tecrubeleri iyi bir iletişim kurmak adına kullanacağım. Halkbank Erkek Voleybol Takım Kaptanı olmak beni ayrıca gururlandırdı" ifadelerini kullandı. "Kamptaki kazanımlarımızdan sezon boyunca faydalanacağız" Kamp ortamında eskilerle yeniler, genclerle tecrubeliler arasında muthiş bir kaynaşma olduğunu acıklayan Yeşilbudak, "Burada hem eğleniyor, hem calışıyor, hem takım oluyoruz. Kamptaki kazanımlarımızdan sezon boyunca faydalanacağız. Kampın ilk sonuclarından biri takım kimyasının şimdiden oluşması. Kamp boyunca ve Ankara’daki calışmalarımızda bunu daha da guclendireceğimize inanıyorum. Milli takımlardaki arkadaşlarımızın da donmesi ile ideal ortamımıza ulaşacağız. Onumuzdeki sezon herkesi heyecanlandıracak, iyi voleybol oynayan, izleyenlerin beğenisini kazanacak bir takım olacağımızı duşunuyorum" diyerek sozlerini tamamladı. İHA __________________