Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden Bursa Buyukşehir Belediyespor, daha once prensip anlaşmasına vardığı İranlı smacor Morteza Sharifi icin imza toreni duzenledi. Voleybol Efeler Ligi ekiplerinden Bursa Buyukşehir Belediyespor, prensipte anlaşma sağladığı İranlı smacor Morteza Sharifi ile sozleşme imzaladı. Fethiye Spor Kompleksi’nde duzenlenen torende konuşan yonetim kurulu uyesi Omer Cihat Bay, gelecek vadeden onemli bir sporcuyu kadrolarına kattıklarını soyledi. Morteza Sharifi’nin, genc yaşına rağmen onemli bir tecrubeye sahip olduğunu belirten Bay, şunları kaydetti: "Morteza ile daha once anlaşmaya varmıştık. Yaşına gore kendisini kanıtlamış bir oyuncu. İki sezondur İtalya’da mucadele ediyordu. Aynı zamanda ulkesinin milli formasını giyiyor. Son olarak İran 21 Yaş Altı Milli Takımı ile dunya şampiyonu oldu ve turnuvanın en iyi smacoru secildi. Takımımıza katkı sağlayacağından şuphemiz yok. İki taraf icin de hayırlı olsun." Morteza Sharifi ise Bursa Buyukşehir Belediyespor Kulubu ile ilgili onemli referanslar aldığını dile getirdi. Bursa’da olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Sharifi, Turkce bilmesinin kendisi icin avantaj olduğunu belirtti. Sharifi, şoyle konuştu: "Buraya gelmeden once Turkiye’de oynamış sporculardan bilgiler edindim. Onlardan kulup hakkında guzel sozler duydum. İyi bir takıma imza attım. İtalya’da gecirdiğim surede ve İran milli takımıyla onemli tecrubeler edindim. Başantrenorumuzun direktifleri ve edindiğim tecrubeleri birleştirerek iyi bir performans ortaya koymak istiyorum. İyi oyunculardan kurulu bir takımımız var. İnşallah Bursa’daki voleybolseverlerin de desteğiyle guzel başarılara imza atacağız." Gunluk Gazeteler