Brankica Mihajlovic: Yeniden burada olmak harika
Voleybol0 Mesaj
●29 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Voleybol
- Brankica Mihajlovic: Yeniden burada olmak harika
-
06-10-2019, 08:33:32Fenerbahce Opet Kadın Voleybol Takımı'nın yeni transferi Brankica Mihajlovic, resmi internet sitesine acıklamalarda bulundu. Yeniden Fenerbahce forması giyecek olmaktan dolayı mutlu ve heyecanlı olduğunu soyleyen Brankica Mihajlovic; Sırbistan Kadın Milli Voleybol Takımıyla kazandığı Avrupa şampiyonluğunu da değerlendirdi. Yeniden Fenerbahce forması giyecek olmaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirerek sozlerine başlayan Brankica Mihajlovic, “2015-2016 sezonunda Fenerbahce forması giymiştim ve o zaman cok guzel anılarım oldu. Burası benim ailem gibi. Kulubumu cok seviyorum. Buradaki insanlarla calışmayı seviyorum. Buradan ayrılırken tekrar Fenerbahce forması giyeceğimi biliyordum, cunku asıl hikayem bitmeden buraya gelmeyi planlamıştım. Şimdi yeniden Fenerbahce’deyim.” ifadelerini kullandı. Sırbistan Kadın Milli Voleybol Takımıyla elde ettiği Avrupa şampiyonluğunu da değerlendiren Mihajlovic, “Diğer şampiyonalara gore cok daha uzun bir şampiyona oldu. Bizim icin biraz yorucu olduğunu soyleyebilirim. Fakat sonunda ufak farklarla da olsa şampiyon olabildik, unvanımızı korumuş olduk. Ulkem ve takımım adına şampiyon olduğumuz icin cok mutluyum. Şunu da soylemem gerekiyor: Ankara’daki final macında taraftarların oluşturduğu atmosferi daha once hic gormedim, tarif edemeyeceğim kadar iyiydi. Turk taraftarlar harikaydı.” şeklinde konuştu. Taraftar desteğinin onemine değinerek sozlerini noktalayan Brankica Mihajlovic, “Turkiye’nin en buyuk camiası olan Fenerbahce camiasının taraftarını da maclarımızda yanımızda istiyoruz, cunku Avrupa’nın en zorlu kadın voleybol liglerinden bir tanesi de Turkiye Ligi. O yuzden taraftarımızın bizimle birlikte olmasının takımımıza cok buyuk etkisi olacaktır. Bizi her zaman desteklesinler.” dedi. INTERNETHABER __________________