Namağlup şekilde olimpiyatlara gitmeyi başaran Filenin Sultanları cıtayı daha da yukseğe koydu... OZGE: “Bu bizim icin cok buyuk bir gurur. Londra’da da ulkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz.” BAHAR: “Sadece 2 set vererek namağlup bir şekilde zafere ulaştık. Turk cocuğu olimpiyatlarda.” GOZDE: “Daha yolun başındayız. Ekip olarak onumuzde başaracağımız daha cok şey var.” LONDRA Olimpiyat Oyunları’na namağlup şekilde hem de sadece 2 set vererek kalmayı başaran Filenin Sultanları, bu başarılarını, haklı şeklide doyasıya kutluyor. 1960 yılından beri takım oyunları olarak katılamadığımız olimpiyatlara gitmeyi başaran Ay-yıldızlılar’da takımın yıldızlarından Bahar Toksoy, Ozge Kırdar Cemberci ve Gozde Kırdar Sonsırma, şampiyonluk sonrası yapılan kutlamada VATAN’a ozel acıklamalarda bulundular: Gozlerinden mutluluk okunan 3 yıldızın goruşleri şu şekilde: - GOZDE SONSIRMA: Turkiye’de bir ilki başardığımız icin gururluyum. Ama daha yolun başındayiz. Bizim daha başarabileceğimiz cok şey var. Olimpiyatlar’dan da guzel bir dereceyle doneceğiz. Hollanda ile oynadığımız 2 hazırlık macları dahil 8 karşılaşmayı da sadece 2 set vererek kazandık. - OZGE KIRDAR CEMBERCİ: Herkes gibi ben de Londra’daki olimpiyatlara gidebildiğimiz icin cok mutluyum. Tum Turkiye’ye cok buyuk bir mutluluk yaşattığımızı duşunuyorum. Sonucta elemelerden olimpiyatlara gitmeyi başaran ilk takım sporu olduk. Londra’da da ulkemizi en iyi şekilde temsil edip kursuye cıkacağımıza inancım tam. - BAHAR TOKSOY: Gercekten cok cok mutluyuz. Bu inanılmaz bir duygu ve bunu tam olarak daha anlayamadık bence. Kendime ‘Olimpiyatlara gidiyoruz’ dedikce hatırlıyorum. Tek kelimeyle muthiş bir organizasyondu. Ben boyle bir atmosferi sadece gecen sene yarı finalde karşılaştığımız evsahibi Sırbistan seyircisinde gormuştum. Bizim taraftarımızın da bunu bizlere bize yaşatabildiğini gormek muhteşem bir şey. Butun turnuvayı sadece 2 set vererek kazandık ve namağlup şekilde olimpiyatlara gidiyoruz. Turk cocuğu olimpiyatlarda ve sanırım bundan daha guzel bir duygu yok. ‘BAŞARI ACIMI UNUTTURDU’ -ASLINDA ben şubat ayından beri sakat sakat oynuyorum ama başarı geldikce acımı unutuyorum. Burada ozellikle mili takım fizyoterapisti Mesut Selami’ye cok cok teşekkur ederim. Sabah akşam tedavi yaptı ve beni olimpiyat elemelerine hazır hale getirdi. Sultanlar Olimpiyat’ı olumsuzleştiriyor -İNGİLTERE’NİN başkenti Londra’da yapılacak Olimpiyat Oyunları’na katılarak tarih yazan Filenin Sultanları bu mutluluklarını olumsuzleştiriyor. Temmuz ayında yapılacak organizasyona katılacak sporcular kollarına ‘London 2012’ dovmesi yaptırma kararı aldı. Sultanlara tebrik yağdı Cumhurbaşkanı Gul, Başbakan Erdoğan, TBMM Başkanı Cemil Cicek ve CHP Başkanı Kılıcdaroğlu olimpiyatlara katılma hakkı kazanarak tarih yazan voleybolcular icin tebrik mesajı yayımladı. OLİMPİYAT Oyunları’na gitmeye hak kazanarak tarih yazan Filenin Sultanları’na dun ve onceki gun tebrik mesajı yağdı. Cumhurbaşkanı Abdullah Gul, Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Unal Karabıyık’a yolladığı tebrik telgrafında Turk voleybol tarihinde bir ilki gercekleştiren sporculara ve teknik kadroya tebriklerini ilettiği ve Milli Takıma Olimpiyat Oyunlarında başarılar dilediği belirtimirken Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıcdaroğlu da yine başkan Karabıyık’a kutlama mesajı yollayanlardan oldu. AYRICA Turkiye Buyuk Millet Meclisi Başkanı Cemil Cicek, Turkiye Milli Olimpiyat Komitesi Genel Sekreteri Neşe Gundoğan, Turkiye Basketbol Federasyonu, Trabzonspor ve F.Bahce de dun Filenin Sultanları icin tebrik mesajı yayınladı. Marshall 2 yıl daha Kanarya SEZONU 3 kupayla kapatan F.Bahce Grundig, Kubalı yıldızı Leonel Marshall’la 2 yıllık sozleşme imzaladı. 33 yaşındaki smacor twitter hesabından, “Toplantı şimdi bitti. İyi haberlerim var. İki sene daha F.Bahce oyuncusuyum. F.Bahce’ye bu fırsat icin teşekkurler” yazarak kontrat imzaladığını duyurdu. Voleybolx __________________