Yapılan Olağanustu Genel Kurul sonrasında 1881 Duzce Belediyespor Kulubu Başkanlığına Celal Kasapoğlu secildi. Voleybol Şube Sorumluluğu gorevine ise Duzce Belediye Meclis Uyesi plan butce komisyonu uyesi iş insanı Burak Coşkun getirildi. Burak Coşkun yaptığı acıklamada, ''Yeni bir yonetimle gorevi ustlenmiş bulunmaktayız. İlk olarak Duzce Belediyespor olan kulup adımızı almış olduğumuz yonetim kurulu kararı ile ulu onder Mustafa Kemal Ataturk'un doğum tarihi olan 1881 yılını belediyemizin de kuruluş tarihi olması sebebiyle 1881 Duzce Belediyespor olarak değiştirdik. Bu doğrultuda kulup logomuzu ve forma renklerimizi de aynı zamanda duzce sporun renkleri olan kırmızı lacivert yapmış bulunmaktayız'' dedi. 1881 DUZCE BELEDİYE SPOR'UN HEDEFLERİ Voleybol şube sorumlusu Burak Coşkun şoyle devam etti; ''Yeni bir yonetim yeni bir idare anlayışı ile voleybol takımımızın seyir zevki yuksek hırslı ve mucadeleci duzce halkına izlerken keyif alacakları bir takım oluşturabilmek icin yonetim kurulu uyelerimizle birlikte calışmalarımız devam ediyor. En kısa sure icerisinde transferlerimizi acıklayacağız. Yeni sezonun tum voleybol camiasına tum kulup yoneticilerine ve tum voleybolcu kardeşlerimize hayırlı olmasını temenni eder tum takım ve sporculara başarılar dilerim.'' voleybolun sesi