Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde mucadele edecek Canakkale Belediyespor'da yeni oyuncular ile toplu imza toreni gercekleştirildi. Kadınlar Voleybol 1. Ligi'nde mucadele edecek Canakkale Belediyespor'da yeni oyuncular ile toplu imza toreni gercekleştirildi. Kulup tesislerindeki torene, Canakkale Belediye Başkanı Ulgur Gokhan, kulup başkanı Levent Cetin, yonetim kurulu uyeleri ve voleybolcular katıldı. Torende konuşan Belediye Başkanı Ulgur Gokhan, şunları kaydetti: Kadın voleybol takımımız bizim goz bebeğimiz. Yıllardan beri cok mucadeleler yaptılar. Yıllarca buyuk bir keyifle bu takımı izledik, destekledik. Bizim yine desteğimiz arkalarında. Desteğimiz tamam. Umut ediyorum, buyuk bir umutla başarılı olacağınıza inanıyorum. Kulup başkanı Levent Cetin de sezon oncesi 50 gunluk bir calışma sureci olduğunu soyledi. Cetin, Daha sıkı bir şekilde sezona hazırlanıp umarım başarılı bir yıl gecireceğiz hep beraber. Bu sene takım 1. Lig'de oynayacak, Sultanlar Ligi'nde değiliz ama hedefimiz tekrar alıştığımız yere geri donmek. Genc bir takım oluşturduk. Bu takımla iyi sonuclar alacağımızı tahmin ediyoruz. dedi. Konuşmaların ardından 6'sı altyapıdan 18 sporcunun yanı sıra 5 antrenor ve bir masorle sozleşme imzalandı. internethaber
- ReadBull.net
- Spor
- Voleybol
- Canakkale'de imzalar atıldı