Selling llDonTKnoWll & İtemli 80 Level Mage
Knight Online Ticaret0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- E-Ticaret ve Dijital Alışveriş
- Dijital Alışveriş
- Account - Lisans - Item Satışı
- Knight Online Ticaret
- Selling llDonTKnoWll & İtemli 80 Level Mage
-
06-10-2019, 06:21:04*Level 80 yuzde 20 dir.FR Magedir. *Exp gorevlerinden 60-60-80 duruyor quest yoktur charda. *Charın tum bilgileri bende mevcuttur.( İtem kilit , 3 ozel soru cevap bir kac pre bilgisi v.b ) *Char bendeyken hic bir illegal işe girmemiştir. *Char Humandır. *Yan charları 73 lv asas 63 lv warriordur. *Tum skilleri acıktır. İtemler ; *Glass Belt *Dual Old Flame Ring *Lich King's Of Pride +1 *+6 Krowaz Set ( Kolluk +2 reb ) *+6 Gab's Blessing *+7 Hell Blood ( reb ) *Old Silver Secret Earing *Hallowen Cane ( staff vuruyor ) İletişim ; Oyun ici llDonTKnoWll yada ozelden mesaj atın e-mailinizi eklerim ben. Her turlu referans verilir İstanbul-Avrupa yakasındanım. Fiyat konusuna gelince belirledim. FİYAT 225 TL DİR. İNDİRİM OLABİLİR !!! NOT: CHARA PREMIUM ALINIRSA PREMIUM CASHLARI VE EKLENTİLERİ SATIN ALAN ARKADAŞA PREMIUM PARASI OLARAK HEDİYE EDİLECEK VE CHAR SADECE 125 TL 'YE VERİLECEKTİR !! ( İTEMLERİ PRE SAYESİNDE ALICAM İTEMSİZ OLUCAKTIR BU SAYEDE CHAR ) NOT: Charı goreyim bakayım ilk sen ver gibi sozlerle gelmeyin cevap vermeden engeller silerim şu ana kadar kimseye oyun ici bir zararım olmadı bu saatten sonrada olmaz. *Sormak istediğiniz sorular varsa char hakkında konudan sorabilirsiniz herkeze iyi akşamlar. UP atanlar şimdiden sağolsunlar + rep Birde atak olmadan once bir ss almıştım onu ekledim [IMG]http://img832.**************/img832/6308/adszx.jpg[/IMG] __________________