3 yemek kaşığı kakao
3 yemek kaşığı toz şeker
3 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı
2 bardak sut
2 veya 3 paket petibor biskuvi
Buzluk Pastası Tarifi Yapılışı
Bir tavada 3 yemek kaşığı tereyağını eritin.
Derin bir karıştırma kabına şeker, kakao, tereyağını katıp karıştırın.
Şeker iyice erisin daha sonra oda sıcaklığında ki sutu ilave edin.
Biskuvileri elinizle ince ince parcalayarak katın.
Katılığına siz karar verin cok katı olmasını istemiyorsanız 2 paket yeterli.
Suyla silikon kalıpları calkalayın karışımı bir kaşık yardımıyla kalıplara alın bir gece buzdolabının derin dondurucusunda bekletin.
Buzluk pastamız hazır istediğiniz gibi servis edebilirsiniz cilek, muz, kivi veya uzerine cikolata sosu hazırlayıp dokebilirsiniz. Afiyet olsun.

__________________