Kalinic: Hedefimiz ikinci EuroLeague şampiyonluğu
Basketbol0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Kalinic: Hedefimiz ikinci EuroLeague şampiyonluğu
-
06-10-2019, 05:13:55Fenerbahce Doğuş’un Sırp basketbolcusu Nikola Kalinic, hedeflerinin ikinci kez THY EuroLeague'de şampiyonluğa ulaşmak olduğunu belirtti. Fenerbahce Doğuş’un Sırp basketbolcusu Nikola Kalinic, hedeflerinin ikinci kez THY EuroLeague'de şampiyonluğa ulaşmak olduğunu belirtti. Fenerbahce dergisinin mayıs sayısında yer alan roportajda Kalinic, sezon başından itibaren hedeflerinin Sırbistan’ın başkenti Belgrad’da yapılacak Dortlu Final’e kalmak olduğunu ifade ederek, şunları aktardı: "Dortlu Final’de başarılı olmak istiyoruz. Sadece iki macımız kaldı, umarım tekrar başarırız. Hedefimiz ikinci EuroLeague şampiyonluğu. Dortlu Final’in ulkemde olması ve Belgrad’da basketbolun cok sevilmesi sebebiyle ayrıca cok guzel bir ortam olacağına inanıyorum." Sezon başında ciddi bir sakatlık gecirdiğini ve şu an hazır olduğunu kaydeden 26 yaşındaki basketbolcu, "Sezon başında uzun bir sakatlık sureci yaşadım. Ozel tedavi ve terapilerle cok sıkı calıştım. Şu an cok iyiyim. Sezonun en onemli bolumu başladı ve hazırım." ifadelerini kullandı. AA __________________