Fenerbahce Doğuş'un başarılı oyun kurucusu Kostas Sloukas, Euroleague'de Real Madrid'le oynayacakları final macı oncesinde hedeflerinin galibiyet olduğunu soyledi. THY Euroleague Final Four'da Zalgiris'i 76-67 mağluğ eden Fenerbahce Doğuş, finalde yarın Real Madrid ile karşılaşacak. Bu mac oncesi duzenlenen basın toplantısında konuşan Kostas Sloukas, İspanyol ekibine karşı galibiyet hedeflediklerini soyledi. Sloukas'ın acıklamaları şu şekilde: Fenerbahce yeniden finalde ve Avrupa'nın en iyi takımlarından birisinin olduğumuzun gostergesi. Yarın cok iyi ve sağlıklı bir takıma karşı oynayacağız. Real Madrid'e karşı hedefimiz tabii ki galibiyet olacak. Oncelikle 6. ya da 5. finalin onemi yok. Bunları duşunmuyorum. Benim icin onemli olan yarınki finali kazanmak. Biz sadece oynuyoruz. Lider ben olamam. Lider kesinlikle Obradovic, kesinlikle onun dediklerini yapmak icin uğraşacağız. Datome işimizi cok kolaylaştırıyor. Sonradan oyuna girerek bize cok iyi destek oluyor. Obradovic'e yetişmem tabii ki cok zor. Sezonun başından itibaren hedefimiz Final Four'du. Buradaki ekip beni cok destekledi. Burada şampiyonluk kulup icin onemli. Tabii ki her zaman savaşmak gerekir. Kulup icin yapacağız bunu kendimiz icin değil. Luka Doncic 19 yaşında. Ben bazen şaşırıp diyorum "Nasıl 19 yaşında olabilir". Cok tehlikeli bir oyuncu. Muthiş zeki ve akıllı bir karakter. Ancak bir oyuncu uzerinden gitmemek gerekir. Real Madrid takım halinde tehlikeli. Hepsini durdurmaya calışacağız. Gazeteler __________________