Luka Doncic: Geleceğim hakkında onumuzdeki gunlerde konuşacağım
Basketbol0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Luka Doncic: Geleceğim hakkında onumuzdeki gunlerde konuşacağım
-
06-10-2019, 05:11:03THY EuroLeague MVP'si olan Real Madrid'in yıldızı Luka Doncic onemli acıklamalarda bulundu. THY EuroLeague MVP'si olan Real Madrid'in yıldızı Luka Doncic onemli acıklamalarda bulundu. Luka Doncic hem normal sezon hem de Final Four MVP’si olduğu sezonu EuroLeague şampiyonluğu ile taclandırdı. Genc oyuncu, Final karşılaşmasının ardından Eurohoops’a bircok konuda acıklamalar yaptı. Doncic, şampiyonluğun ardından neler hissetiği ve bunun olası harika bir veda olup olmadığı sorusuna şu cevabı verdi: “Şampiyonluğu alabildiğimiz icin, burada olduğum icin cok mutluyum.Harika hissediyorum. Neler hissettiğimi tam anlamıyla kelimelere dokemem. Şu anda takımıma olası bir vedayı değil de kutlamaları nasıl yapacağımızı duşunuyorum, başka bir şey aklımda yok. Şu anda kutlama yapacağız ama fazla abartamayız cunku Perşembe gunu bir macımız var (guluyor).” Doncic, bu yaz katılacağı NBA Draftı’nda gonlunde yatan bir takım olup olmadığına dair soruyu ise şu sozlerle yanıtladı: “Bu karar benim değil. Sonucta secimi yapacak olan NBA takımları. Zaten geleceğim hakkında duşunmuyorum şu anda az once de soylediğim gibi. Geleceğim hakkında onumuzdeki gunlerde konuşacağım. Panathinaikos macından sonra takım olarak mentalitemizi değiştirdik ve bu bizim icin cok onemli oldu.” Gazeteler __________________