Santiago Kontrolden Gecti!
Basketbol0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Santiago Kontrolden Gecti!
-
06-10-2019, 05:10:16Beko Basketbol Ligi'nde gectiğimiz sezon şampiyonluğu kazanan Efes Pilsen'in yeni yabancı transferi Daniel Santiago Kocaeli'nin Gebze ilcesindeki ozel bir hastanede sağlık kontrolunden gecti ve cok ozel acıklamalarda bulundu! Efes Pilsen Basın Sorumlusu Cenk Araştıran ile birlikte Anadolu Sağlık Merkezi'ne gelen yeni transfer Daniel Santiago dahiliye, kardiyoloji, ortopedi, kulak-burun-boğaz, efor testi bolumlerinde muayene oldu ve tıbbi tahlil analizleri yapıldı. İspanya'nın Barcelona takımından transfer edilen 33 yaşında, 2,16 santimetre boyundaki Porto Rikolu oyuncu, pivot olarak gorev yapıyor. Efes Pilsen'de forma giyecek olmanın kendisini heyecanlandırdığını soyleyen Daniel Santiago, Efes Pilsen'in Avrupa'nın en guclu takımlarından biri olduğunu belirtti. Efes Pilsen'de oynamanın kendisi icin buyuk onur olacağını ifade eden Santiago, şoyle dedi: ''Efes Pilsen'e karşı daha once oynamıştım ve seyirci atmosferini biliyorum. Hedefleri buyuk olan bir takımda oynamak da beni heyecanlandırıyor. Efes Pilsen'in Avrupa Ligi şampiyonu olmasını istiyorum ve ben de elimden geleni yapacağım.'' İstanbul'u da cok beğendiğini soyleyen Santiago, Turkiye'nin Avrupa Şampiyonası'ndaki durumu ile ilgili olarak da, ''Turkiye cok başarılı bir takım. Eski takım arkadaşım Ersan İlyasova'yı ve Hidayet Turkoğlu'nu biliyorum. Yeni takım arkadaşlarım Kerem Tunceri ve Ender Arslan ise cok başarılılar. Turkiye'nin de başarılı olacağına inanıyorum'' diye konuştu. Kaynak __________________