Arkadaslar son 3-4 aydır Gaia serverinde guven teşkil eden insanların cakma hesapları acılıp insanları dolandırmaya başladılar. Bu hafta WhereİsMyLastWorld, NikoVenue calınmıştır. 1) Clan icerisinden veya dışından sizden bir insan item şifre vs istediğinde Ts veya Raidden sesini duymadığınız takdirde kesinlikle alış verişte bulunmayınız. __________________________________________ 2) Gelen pm leri dikkatli okuyup harf veya rakamların doğru olduğundan emin olunuz cunku dolandırıcı insanlar gercek karakterlerin sadece 1 harfini veya rakamını değiştiriyor. __________________________________________ 3) İtem bilgi vs alış verişinde bulunacağınız zaman kesinlikle karakteri gorerek veriniz Clandamı veya gercekten o karaktermi diye.( uyku sersemi ile bir abimiz bir hafta once charını dolandırıcılara kaptırdı sadece gelen bir pm uzerine ) __________________________________________ 4) Mumkun olduğunca realdeki bilgilerinizi gizli tutunuz oyundaki karakterinizin realde kimin olduğu konusunda bilgi vermeyiniz. ( mesela xxx yılmaz isimli şahsın karakterini ele gecirebilmek icin oncelikle facebook adresi sosyal paylaşım sitelerindeki adresleri baz alınır, acconttaki mail adresine ulasabilmek icin ) __________________________________________ 5) Karakterlerinizi surekli maradon ( gate yanlarında ) afk bırakıyorsunuz burda dolandırıcılara daha kolay fırsat sağlıyor Clan vs bilgilerinize daha cabuk ulasabiliyorlar. __________________________________________ Not: Bana birşey olmaz benim otp'em cartım curtum var deme, kime ne olacağı hic belli olmaz... Ufak bir uyarıda bulunmak istedim umarım sizlere faydalı olur. ***YuanJinMyoo*** __________________