Karakaş: “Play-Off eşleşmesinde Efes Pilsen’e avantaj vermeyeceğiz”
Basketbol0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Karakaş: “Play-Off eşleşmesinde Efes Pilsen’e avantaj vermeyeceğiz”
-
06-10-2019, 03:37:50Fenerbahce Ulker Basketbol Şube Direktoru Nedim Karakaş, Beko Basketbol Ligi'nde 8 Mart Pazar gunu Efes Pilsen ile yapacakları macı kazanarak, olası play-off eşleşmesinde rakiplerine avantaj vermeyeceklerini savundu. Karakaş, Efes Pilsen macını mutlaka kazanmaları gerektiğini belirterek, ''Rakibimiz şu andaki form durumuyla iyi bir pozisyonda olduğunu gosteriyor. Ancak kendi sahamızda oynayacağımız macı kazanarak, olası play-off eşleşmesinde Efes Pilsen'e avantaj vermeyeceğiz'' dedi. Efes Pilsen'e bu sezon 2 macta da yenilmiş olmalarının pazar gunku mac icin kıstas olamayacağını kaydeden Nedim Karakaş, ''İki macta da tam kadroyla oynayamamıştık. Gerci şimdi de tam kadro değiliz. Sakatlığı bulunan Smith'i mac saatine yetiştirmeye calışıyoruz. Omer Aşık ve Enes de yok. Taraftarımız 'İyi gunde kotu gunde' diye tezahurat yapıyor. Kotu gun bugunse, yanımızda olmalarını bekliyorum'' diye konuştu. Nedim Karakaş, Euroleague’de CSKA Moskova'ya yenilerek, gruptan cıkma şansını yitirmeleriyle ilgili olarak da ''CSKA Moskova karşısında oyuncularımız ellerinden geleni yaptılar ama karşımızda guclu bir kadro vardı. Belli bolumlerde hakemler de musaade etmedi. Mucadele acısından iyi mucadele ettik. En azından kazanmak icin mucadele ettik, ama olmadı'' şeklinde konuştu. Kaynak: AA __________________