Panathinaikos başantrenoru Rick Pitino, CSKA Moskova karşılaşmasının ardından acıklamalarda bulundu. AdTech Ad By Dionysis Aravantinos / [email protected] İlk macında CSKA Moskova karşısında 96-84’luk harika bir galibiyet elde eden Rick Pitino, Panathinaikos kariyerine harika bir giriş yapmış oldu. Karşılaşmanın ardından acıklamalarda bulunan Rick Pitino, takımının şut problemi olmadığını dile getirdi ve taraftarlar hakkında ovgu dolu sozler sarf etti. Rick Pitino’nun mac onu acıklamaları şu şekilde: “Cok heyecanlıyım. Asistan koclar ile oyuncular beni ilk maca hazırlamak icin harika bir iş cıkardılar. Uc oyuncumuz muazzamdı. Oyuncularım butun gece 10 sayı gerideymiş gibi savunma yaptı. Sahada yaptıkları şey benim gormek istediğim şeydi. İnsanlar bizim şut atamadığımızı soyluyor. Eğer topu iyi paylaşırsanız şut atabilirsiniz. Etrafta durursanız savunma sizin kotu şut atmanıza neden olur. Beş dakikalık bolum haricinde topu dolaştırdık. Taraftarlar harikaydı. Bana Kentucky gunlerimi hatırlatıyorlar. Onlarla ilgili yapabileceğim en harika ilgifat bu cunku onlar Amerika Birleşik Devletleri’nin en iyi taraftarları.” eurohoops.net/tr