Fenerbahce Bekolu Jan Vesely, EuroLeague’de bu sezonun hedefini hem kendisi hem de takımı icin net ve buyuk koydu. AdTech Ad by Eurohoops Team / [email protected] Turkish Airlines EuroLeague’in lideri Fenerbahce Beko’nun lider oyuncusu Jan Vesely, EuroLeague resmi YouTube kanalı icin hazırlanan ozel bir video icin konuştu. Cek yıldız ust uste Final Four’ların Turkiye icin değerini, bireysel gelişimini ve sarı-lacivertlilerle bu sezonun hedefini anlattı: “Turkiye’de spora ilgi cok buyuk. Basketbol da futbol da cok takip ediliyor. İnsanlar spor icin deliriyor. Son uc, dort yıldır Final Four’da olmamız cok buyuk bir başarı olarak goruluyor. Finale kadar gelip yenilmenin hazmı kolay değil ama yine de EuroLeague’de ikinci olmanın da buyuk başarı olduğunun farkındayız. Bu sezon cok daha hazır olup, cok daha fazla caba gostermemiz gerekiyor.” “Oyunumun her yonu uzerinde calışıyorum. Dış şutlarımın daha guvenilir olmasını istiyorum. Kendimden emin şut atmak, daha ozguvenli olmak mesele.” “Her gecen yıl daha iyi olduğumu, daha cok tecrube kazandığımı hissediyorum. Ama bu sporu sadece kendimiz icin ya da zevk icin değil kazanmak icin de yapıyoruz. Daha once o şampiyonluk hissini tattım. Kazanmanın verdiği o duyguyu yeniden yaşamak istiyorum.” eurohoops.net/tr