Wright: ''Borcumu odeyeceğim''
Basketbol0 Mesaj
●13 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Spor
- Basketbol
- Wright: ''Borcumu odeyeceğim''
-
06-10-2019, 03:00:43Gecen sezon İstanbul'da oynanan Galatasaray macında gecirdiği sakatlık sonrasında sahalardan uzak kalan Michael Wright, yeniden formasına ve takım arkadaşlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Sıkıntılı gunlerinde Turk Telekom teknik adam ve yoneticilerinin kendisini devamlı arayarak, her sorununa cozum bulduğunu belirten Wright, "Borcumu odemek icin tum gucumle calışıyorum. Turkiye artık benim ikinci vatanım" dedi. Wright, bu sezon cok daha guclu ve geniş bir kadro oluşturulduğunu, tum kupalarda iddialı olduklarını soyledi. Wright, "Gecen sezon hem takımın, hem benim en formda olduğum bir donemde sakatlandım. Amerika’daki ameliyatımda ve rehabilitasyon donemimde Turk Telekom ailesi maddi manevi, hem yanımdaydı. Play-off maclarında oynayamayacak olmama rağmen Turkiye’ye gelip, arkadaşlarıma moral vermeye calıştım. O macta taraftarlarımızın beni unutmayıp, destek vermeleri ise beni cok duygulandırdı. Bu orneği herkese anlatıyorum. Turk Telekom’un başarısı, guclu idari ve organizasyonunun yanı sıra, bu sıcak yaklaşımdan kaynaklanıyor. Ekip ruhu bu sayede gelişiyor" dedi. Wright, yeni sezonda daha derin bir kadroya sahip olduklarını, her pozisyonda 2-3 tane kaliteli oyuncu bulunduğunu, bunun Turk Telekom’u buyuk başarılara taşıyacağını iddia etti. Wright, "Ankara’dan sonra İtalya’daki hazırlık donemi mukemmel geciyor. Oynadığımız her macın performansı bir diğerinden cok daha iyi oluyor. Ankara’ya eksiksiz doneceğiz. Ankara Cup ve Cumhurbaşkanlığı Kupası’yla sezona girmeyi, Eurocup ile Beko Basketbol Ligi'nde final oynamayı arzuluyoruz. Bunu da başaracak gucteyiz" şeklinde konuştu. __________________