Fenerbahce Beko'nın Sırp yıldızı Marko Guduric, THY Euroleague'de gecen sezon finalde kaybettikleri şampiyonluk kupasını bu sezon kaldırmak istediklerini soyledi. Gecen sezon ulkesinin başkenti Belgrad'da oynanan ve finalde Real Madrid'e kaybettikleri final macını unutamadığını anlatan Guduric, şoyle konuştu: "Orası benim, Kalinic'in ve başantrenorumuz Obradovic'in ulkesi. Gecen sene Belgrad'da kaybetmek bizim icin zordu. Finali kaybetmek tum takım arkadaşlarım icin zordu. Belgrad'da finali kaybettiğimizden bu yana tekrar burada olmayı hayal ettim. Ben oyunumu geliştirmeye calıştım. Takım olarak geliştik. Hep soyluyorum, Dortlu Final tek bir mac uzerinden oynanıyor. Her şey olabilir." Marko Guduric, Dortlu Final'in ilk macında karşılaşacakları Anadolu Efes'in yıldız oyuncusu olan vatandaşı Vasilije Micic'e dikkati cekti. Micic'le 2015-2016 sezonunda Kızılyıldız'da birlikte forma giydiklerini hatırlatan 24 yaşındaki oyuncu, "Micic cok iyi bir oyuncu. Basketbolunu cok geliştirdi. Anadolu Efes'in lider oyuncusu diyebiliriz. Bizim icin anahtar noktalardan birisi onu durdurmak olacak." ifadelerini kullandı. Anadolu Efes karşısında zor bir mac oynayacaklarını vurgulayan Guduric, "Dortlu Final'de her mac zordur. Sakat oyuncularımız var ve zor bir mac olacak. Biz sezon başındaki ilk hedefimizi başardığımız icin mutluyuz. Onumuzdeki hedef icin de calışmaya devam edeceğiz." değerlendirmesinde bulundu. Guduric, başantrenor Zeljko Obradovic'le calışmanın kendisi icin her zaman bir hayal olduğunu aktardı. Obradovic'e ovgude bulunan Guduric, "Fenerbahce'yle imza atma ihtimalim doğduğu an, inanılmaz mutlu oldum. Obradovic'le calışmak benim icin hayaldi. Fenerbahce'ye imza attığım an kariyerim en onemli anlarından biriydi. Obradovic'le calıştığım icin cok cok mutluyum." diye konuştu. Basketdergisi