Fenerbahce Beko oyuncusu Nikola Kalinic’ten Final Four oncesi acıklamalar… by Eurohoops Team / [email protected] Fenerbahce Beko’nun kısa forveti Nikola Kalinic, Anadolu Efes karşılaşması oncesi beIN Sports’tan İsmail Şenol’a konuştu. İlk ve en onemli soru: Sağlığın nasıl? İyi hissediyorum. Bu akşam, takım idmanında goreceğiz acıkcası. Her zaman pozitif duşunmeye calışıyorum ama yarınki kararı bu akşamki antrenmana gore vereceğiz. (Ed. notu: Obradovic, Kalinic ve Vesely‘nin kesinlikle sahada olacağını ancak dakikalarının belli olmadığını acıkladı) Senin icin talihsiz bir durum oldu, Walkup ile olan pozisyon… Ben hayatımda binlerce kez karşılaştım, bu biraz şanssız bir ana denk geldi. İkili mucadelede biraz daha sert kaldığını gorduk. Tabii ki bu tip noktalarda, şampiyonluk kısmına geldiğimizde bunu yaşamak zor ama kafaya takmamaya calışacağız. Fenerbahce‘nin ust uste 5. Final Four’u olacak. Muthiş bir tecrube yakaladınız burada. İyi bir şey yaptığımızın gostergesi burda olmak. Euroleague ve Avrupa’da bu noktada olmak tabii ki cok buyuk bir gurur. Yarına gelecek olursak bambaşka bir macımız var. Bunu aynı şekilde tekrarlamaya calışacağız. Final Four’da iyi bir yuzdeye sahip olduğumuzu soyleyebiliriz, yarın da bunu yansıtmaya calışacağız. Efes ile bu sezon 6 mac yaptınız, galibiyet sayıları 3-3. Nasıl bir karşılaştırma yaparsın? Cok fazla mac yaptık. Geldiğimden beri defalarca karşılaştık. Birbirimizi cok iyi tanıyoruz. Cok iyi odaklanmak gerekiyor. Tecrubelerimiz var, sahaya yansıtmaya calışacağız. Bu sezonki oyunlarına bakılırsa cok iyi bir durumda geliyorlar. Bizim de sakatlıklarımız var. Favorinin Efes olduğunu soyleyebilirim, gozuken bu. Favori Efes mi diyorsun? Tam olarak oyle değil. Cok fazla sakatlıklarla boğuştuğumuz icin onların daha derin bir kadroya sahip olduğunu soyleyebilirim. Yarın her şeyi yapmaya calışacağız. eurohoops.net/tr