CSKA Moskova’nın EuroLeague 2019 finalinde kazandığı zafer kulup başkanını gozyaşlarına boğdu. Andrey Vatutin, Dimitris Itoudis’le yaşadıkları duygusal anları ve şampiyonluğa giden zorlu yolu Eurohoops’a anlattı. Antonis Stroggylakis, Vitoria-Gasteiz’den Bildirdi/ [email protected] 2019 EuroLeague şampiyonluk macının ardından en cok akılda kalan anlardan biri CSKA Moskova baş antrenoru Dimitris Itoudis ve kulubun başkanı Andrey Vatutin’in kucaklaştığı andı. İki adam CSKA‘nın Anadolu Efes‘e karşı kazandığı zafer sonrası gozyaşlarına boğulurken Itoudis, Vatutin’e teşekkur etti. Vatutin ise “Soz verdiğin gibi beni gururlandırdın” ifadelerini kullandı. Vatutin o duygusal an sonrası Eurohoops’a konuştu: “Belgrad Final Four’u sonrası uzerimizde buyuk baskı vardı. Dimitris Itoudis’in CSKA’yla geleceği cok tartışılıyordu. Ben de bunu cok duşunuyordum. Itoudis ve CSKA kadrosu beni gururlandırdı. Biz, Itoudis’le arkadaşız. Aramızdaki ilişki bir başkanla koc gibi değil, daha dostca.” “Bana şampiyonluktan sonra aramızda kalacak bazı şeyler soyledi, beni mutlu etti. İkimizin de kalpten konuştuğu bir diyalog yaşadık.” “En son ne zaman ağladım hatırlamıyorum. Ozellikle de basketbol sebebiyle.” “Sezon bizim icin cok zor gecti. Normal sezon zordu. Final Four’un favorisi Real Madrid‘e karşı yarı final oynadık. Hicbir şey kolay olmadı. Yıllardır ilk kez normal sezonu lider bitirmedik. Ama hepsi bize karakter kazandırdı. Karakter, karakter, karakter.” eurohoops.net/tr