EuroLeague’den Takımlara Sıkı Finansal Denetim!
Basketbol0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- EuroLeague’den Takımlara Sıkı Finansal Denetim!
-
06-10-2019, 02:15:47Turkish Airlines EuroLeague, katılımcı kuluplere sıkı finansal denetimler getirdi. AdTech Ad By Eurohoops team/ [email protected] powered by Rubicon Project Bugun Munih’te duzenlenen toplantının ardından Turkish Airliens EuroLeague’de yeni bir donem başladı. EuroLeague Hissedarlar Toplantısının ardından takımlara mali acıdan onemli denetimler getirildi. Katılımcılar; İletişim ve şeffaflık protokolleri de dahil olmak uzere yetkili departman raporunu duydu. Bununla birlikte EuroLeague Basketbol listesindeki onerilen hakem sayısı, eğitim ve değerlendirme programları ve ek olarak anlık tekrar sistemi konusunda bilgi aldı. Farklı paydaş sendikaları tarafından onerilen 2019-20 sezonu icin onemli ve iyileştirilmiş calışma koşulları uzerinde anlaşmaya varıldı: EuroLeague Oyuncuları Birliği (ELPA): 2019-20 sezonu takvimi, tarafsız ikinci tıbbi goruş, gecikmiş odemeler, uygulamalar, eğitim kampı koşulları ve seyahatler icin teklifleri onaylandı. EuroLeague Baş Antrenorler Kurulu (ELHCB): gecikmiş odemeler, olum ve kalıcı sakatlık tasfiye odemelerinin yanı sıra yeni bir EuroLeague Basketbol anlaşmazlık cozum odası kurulmasına ilişkin teklifleri onaylandı. EuroLeague Basketbol Yetkilileri Birliği (UEBO): EuroLeague Basketball’dan UEBO’ya yapılan nihai teklifi onaylandı. Şirketlerin 2018-19 kapanış hesapları ve yeni kuluplerin 2018-19’a gore %16’dan fazla yukselen gelecek sezon ekonomik dağıtım tutarlarını ve olcutlerini onayladı. ECA Hissedarları Yonetim Kurulu tarafından onerilen oyun kuralı dahil olmak uzere, Rekabet İctuzuğu’nde onaylanan onerilen değişiklikler. Aşadığdakileri iceren yeni Finansal İstikrar Adil Oyun Yonetmeliği onaylandı: şeffaflık mekanizmalarında artış; iyileştirilmiş kulup butcesi değerleme kriterleri; 2022-23 sezonunda izin verilen azami katkı payında kademeli olarak daha fazla azalma; ve revize yaptırımların yapısı. Tum katılımcılar icin eğlenceli, sıcak, guvenli ve keyifli bir deneyim sağlamak amacıyla, herhangi bir EuroLeague ve EuroCup arenadaki tum bireylere uygulanabilen, Ekim 2019’dan itibaren “Arena ici Davranış Kuralları’nın” uygulanmasını onayladı.” Turk Hava Yolları EuroLeague ve 7DAYS EuroCup icin onerilen 2019-20 takım listelerini onayladı. Eurohoops.net/tr __________________