Sarunas Jasikevicius: “Beni Zalgiris’ten Ayırmak Cok Zor”
Basketbol0 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Sarunas Jasikevicius: “Beni Zalgiris’ten Ayırmak Cok Zor”
-
06-10-2019, 02:15:41Sarunas Jasikevicius, Zalgiris kariyeri ve Nikola Mirotic’in NBA’den geri donmesi hakkında konuştu. AdTech Ad By Eurohoops team/ [email protected] NBA’den ilgi olsa da Zalgiris Kaunas kocu Sarunas Jasikevicius, kolay kolay Litvanya’da ayrılmayı duşunmuyor. Mundo Deportivo‘ya bir roportaj veren başarılı koc, Zalgiris’in Avrupa’daki en iyi organizasyon olduğunu soyledi. Saras, “İstediğimiz zaman Zalgiris’ten ayrılabilmek icin kontratımda bir opsiyonum var. Fakat her zaman soyluyorum; beni Zalgiris’ten ayırmak cok zor. Cunku buyuk bir butcesi olmamasına rağmen Zalgiris, Avrupa’daki bir numaralı organizasyon” dedi. Memphis’in kendisine gosterdiği ilgiyi de anlatan Saras, “Memphis ile goruştuk ve gunun sonunda başka bir kocla imzalamaya karar verdiler. Benim icin onemli olan goruşmeydi. NBA takımlarının işleri nasıl yuruttuklerini gordum. Takım sahipleriyle goruşup, ne duşunduklerini oğrendim. Tum bunlar beni daha iyi bir koc yapacak” ifadelerini kullandı. Barcelona’nın Mirotic’i getirmesi hakkında da konuşan Saras, “İlk duyduğumda inanamadım. Bir oyuncunun NBA’de cok fazla para kazanabilecek iken bundan vazgecmesi garip geldi. Tabii ki sebepleri var. Bu seviyedeki bir oyuncunun, NBA’den kontrat alabilecekken Avrupa’ya gelmesi iyi bir şey. Avrupa basketbolu icin bir artı” şeklinde konuştu. Eurohoops.net/tr __________________