6 Ekim'de oynanacak Efes Pilsen-Minnesota Timberwolves macının tanıtım toplantısı yapıldı. Toplantıda bir konuşma yapan NBA Başkan Yardımcısı Peter Fink, İstanbul'da bulunmaktan cok mutlu olduğunu ve gelecekte yapacakları işler icin buyuk heyecan duyduğunu soyledi. NBA Avurpa Turu kapsamında gercekleştirilecek Efes Pilsen-Minnesota Timberwolves macının tanıtım toplantısı Four Seasons Otel’de gercekleştirildi. NBA Avrupa Turu 2007 kapsamında gercekleştirilecek Efes Pilsen - Minnesota macının tanıtım toplantısına Efes Pilsen Spor Kulubu Başkanı Tuncay Ozilhan, NBA Başkan Yardımcısı Peter Fink, Euroleague CEO'su Jordi Bartomeau ve Turkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel'in yanısıra, Efes Pilsen'in efsane oyuncularından Tamer Oyguc ile NBA'in efsane ismi Darryl Dawkins katıldı. İlk olarak soz alan Tuncay Ozilhan organizasyonun, 2010 yılı kultur başkenti secilen İstanbul'un tanıtımı icin cok onemli bir fırsat olduğunu ifade ederken, NBA Başkan Yardımcısı Peter Fink ise, "Burada olmaktan cok mutluyum. Bu organizasyonun daha başındayız ama şimdiden gelecekteki planlarımız icin heyecanlanıyorum" yorumunu yaptı. Euroleague CEO'su Jordi Bartomeau da İstanbul'dan ovguyle soz ederken, Turkiye Basketbol Federasoynu Başkanı Turgay Demirel ise kendisine 1 ay onceden bilet talepleri geldiğini belirterek ilginin yoğun olmasını beklediğine dikkat cekti. Minnesota Timberwolves 30 Eylul'de İstanbul'a gelerek yeni sezon calışmalarını 1 ay boyunca burada surdurecek. Timberwolves 6 Ekim'de ise Efes Pilsen ile Abdi İpekci Spor Salonu'nda bir hazırlık macı yapacak. Basketbolseverler 4 Ağustos'ta satışa cıkacak karşılaşmanın biletlerini Biletix gişelerinden 15-75 YTL arasında belirlenen bedeli odeyerek temin edebilecekler. __________________