Olimpia Milano tarafından yapılan resmi acıklama ile İtalyan devinin başantrenoru Ettore Messina’nın takımın Birleşik Amerikalı guardı Mike James’e kendisini takımda duşunmediğini soylediği duyuruldu. Bunun uzerine konuyu Twitter’daki sosyal medya hesabına taşıyan James, ust uste farklı tweetler ile konuya ilişkin goruşlerini takipcileri ve basketbolseverler ile paylaştı. İlk olarak “Asıl bilenler biliyor. Ancak ben artık muhteşem bir amigo olacağım” yazan James, ardından da Quincy Miller konu ile ilgili bir tweet’ini yanıtladı. Miller’ın “Umarım bu bir şakadır” şeklindeki mesajına James “Hayır, EuroLeague’de reality şov donuyor ve bu bolumun yıldızı beim” yanıtını verdi.Avrupa’da kalmayı planlayıp planlamadığı sorulan James, bu soruya ise net bir yanıt verdi: “Milano‘da kalmayı planlıyorum ancak oynamayacağım herhalde. Boyle yapacağım gibi gozukuyor.”Ardından bir Olympiakos taraftarından gelen “Blatt’i ara ve Olympiakos’a gel Mike. Seni istiyoruz” şeklindeki cağrıya James “Blatt’i seviyorum ama bence bu uygun bir ekleme olmaz. Tarihsel acıdan” cevabını verdi.Ayrıca neden oynamadan bekleyeceği yonundeki soruya ise “Bir kontrat imzaladım. Kontratımdaki parayı almalıyım, değil mi?” yanıtını verdi. James’in İtalyan temsilcisi ile 2+1 yıllık bir kontratı ve gelecek sezon icin 1,9 milyon dolarlık alacağı bulunuyor.James ayrıca nuktedan uslubunu takınıp gelecek sezon kendisinin maaş/alınan sure oranında en cok kazanan isim olacağını soylemesi uzerine “İstatistiklerim 102 el cırpma, 17 havlu sallama ve uc kez benchin yanındaki bariyerden atlama olacak” ifadelerini kullandı. eurohoops