Fenerbahce Beko’nun İtalyan yıldızı Nicolo Melli, yeni sezondan itibaren kariyerine New Orleans Pelicans‘ta devam edecek. Resmi acıklamaların gelmesinin ve sarı-lacivertli kulubun de yıldız oyuncuya teşekkur mesajı yayınlamasının ardından Melli‘nin takımdaki vatandaşı Gigi Datome, kişisel Instagram mesajı uzerinden kendine has uslubu ile yakın dostu icin bir veda mesajı paylaştı. Datome, o mesajda şu ifadeleri kullandı: “Seni Fenerbahce‘ye getirdikten sonra NBA’e ulaşmanı bile sağladım! Seni antrenmandan bir saat once salonda terden sırılsıklam bulmayı, sadece sondaki sesli harfi kaldırarak İtalyancadan İngilizceye kelimeleri cevirmeyi, alcak post’ta benim uzerime oynarken ‘YARDIM GELMESİN’ diye bağırmayı, Şeytan’a IV işareti yapmayı, Podgorica’da birlikte tek bir sayı atamamayı, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nın senin kupaların arasında olmadığını hatırlatmayı ozleyeceğim… Cidden, gunluk hayatımda bir arkadaşımı kaybediyorum (ama senin ne kadar … olduğunu hatırlatmak icin ses kayıtları gondereceğim sana). Fenerbahce, harika bir oyuncu, her zaman takımı kendisinin onune koyan gercek bir profesyoneli kaybediyor. Senin yanında olacağım! Bakalım sana verdiğim onca şeyden sonra NBA’de beni tatmin edebilecek misin!” eurohoops
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Datome’den Melli’ye Hem Komik Hem de Duygusal Veda