Olympiacos yeni oyuncuları ve 2019 Dunya Kupası icin milli takımlarında bulunan eksikleriyle birlikte 2019-2020 sezonu icin hazırlıklarına bugun başladı. Takım kocu David Blatt ve oyuncular basına acıklamalarda bulundu. David Blatt, gectiğimiz gunlerde uzun suredir baş etmek zorunda kaldığı hastalığın Birincil ilerleyici MS olduğunu acıklamıştı ve basın toplantısında ana konu bu oldu: “Doğrudan ustune gitmek zorundasın. Benim de hedefim buydu. Bu tur problemlerle baş etmek zorunda kalanlara bir mesaj gondermek isterdim. Onlar mucadele etmek zorunda ve karşılarında neyin olduğunun bilincinde olmalılar. Hala ayakta duruyorum! Ben iyiyim! Herkes icin mesajım bu. Goz onunde olan sporla ilgili insanlar olarak, ihtiyac sahiplerine olumlu bir şekilde yardımcı olmak icin elimizden geleni yapmalıyız. Onlara mesaj iletebiliriz.” acıklamasında bulundu. Yeni sezon hakkında ise Blatt şunları soyledi: “İyi haber şu ki gecen yık ki kotu sonuctan sonra geri donmemiz ve Olympiacos‘un geleneğine uygun bir şekilde başarılı bir ekip olmamız icin iyi bir fırsat var.” Tecrubeli koc, Olympiacos‘un sadece EuroLeague’de yer alması hakkında ise şu yorumda bulundu: “Daha cok calışma ve dinlenme fırsatımız olacak. Bunu duzgun kullanacağız ve tum yıla yaymaya calışacağız.” eurohoops
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- David Blatt: “Hala Ayaktayım!”