Bu yaz Fenerbahce Beko, iki oyuncusunu daha NBA’e kaptırdı ve neticede İtalyan uzun forvet Nicolo Melli ile Sırp şutor Marko Guduric, sırasıyla New Orleans Pelicans ve Memphis Grizzlies ile sozleşme imzaladılar. O isimlerden Pelicans ile iki yıllık, 8 milyon dolar değerinde bir kontrat imzalayan Melli, bu surecin nasıl geliştiğiyle ilgili konuştu. Ulke basınından Il Resto del Carlino’ya acıklamalarda bulunan Melli şunları soyledi: “Turkiye Ligi 21 Haziran’da bitti, daha sonra eşim Katharina ile iki gun Mykonos’taydım. Bu yaz yalnızca iki gun tatil yaptım. Sonra İtalya’ya dondum ve diz ameliyatı olmak icin Monza’ya gittim. Sonra da evime donup Olimpia Milano dahil Avrupa’dan ve yurt dışından gelen teklifleri inceledim. 29 Haziran gunu ailemin evinde bir akşam yemeği yiyip erken yattım. Gece saat 11’de menajerim Matteo Comellini, Pelicans’ın yaptığı teklife ilişkin bir mesaj yolladı. Buyuk bir cekim hissettim. İki yıl once koc Obradovic ile ilk konuştuğumda da aynısı olmuştu. İki yaz once Atlanta Hawks‘tan aynı teklifi almıştım ancak daha az paraya Fenerbahce ile imzalamaya karar vermişti. Tercihlerim hicbir zaman parayla ilgili olmadı ve bu yaz da aynısı yaşandı.” internethaber
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Melli: “NBA’den Gelen Daha Yuksek Teklifi Fenerbahce İcin Reddetmiştim”