Işıl Alben: “Avustralya, gruptaki en kritik mac olacak”
Basketbol0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Işıl Alben: “Avustralya, gruptaki en kritik mac olacak”
-
05-10-2019, 23:48:17A Milli Kadın Basketbol Takımı oyuncusu Işıl Alben, Dunya Şampiyonası’nda gruptaki en kritik maclarının Avustralya olduğunu belirterek, “Onları yenersek madalya icin onumuz acık diye duşunuyorum. Cok istikrarlı bir takımız” dedi. 22-30 Eylul tarihlerinde İspanya'da duzenlenecek Dunya Şampiyonası'nda mucadele edecek olan A Milli Kadın Basketbol Takımı, Sinan Erdem Salonu'nda medya gunu etkinliğine katıldı. Burada takımının deneyimli oyuncularından Işıl Alben, basın mensuplarına acıklamalarda bulundu. Milli takımda bulunan ekibin beraber olmaktan keyif aldığı bir oyuncularından oluştuğu soyleyen Alben, “Burada guzel bir ortam var. Burada olmaktan ve milli takım formasını taşımaktan cok gurur duyuyorum. En kritik mac Avustralya macı. Onları yenersek madalya icin onumuz acık diye duşunuyorum. Cok istikrarlı bir takımız. Tum buyuk organizasyonlarda başarıyı yakalamış bir ekibiz. Kadromuzda gencleşme oluyor. Tecrubeli isimlerin genc isimlerle kaynaşması cok onemli” diye konuştu. Gazeteler __________________