Turkiye Basketbol Ligi takımlarından Fenerbahce Ulker, İbrahim Kutluay ile 3 yıllık sozleşme imzalarken, milli oyuncu yaptığı acıklamada, "Yuvama donduğum icin cok mutluyum" dedi.. İbrahim, Fenerbahce Şukru Saracoğlu Stadı'nda gercekleştirilen ve Yuksek Divan Kurulu Başkanı Yuksel Gunay, Fenerbahce Ulker Basketbol İcra Kurulu Uyesi Aydın Acun ile Fenerbahce Ulker Menajeri Nedim Karakaş'ın da hazır bulunduğu torende kendisini 3 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sozleşmeyi imzaladı. -İBRAHİM:''YUVAMA DONDUM''- İbrahim Kutluay basketbola 12 yaşında Fenerbahce basketbol okulunda başladığını hatırlatarak, ''14 yıl bu takımın formasını giydim. (A) takımda kaptanlığa kadar yukseldim. Hayatım boyunca Fenerbahceliliğimden gurur duydum. Tuttuğum takımın formasını taşımaktan da mutluluk duydum. Yuvama donduğum icin cok mutluyum'' diye konuştu. Fenerbahce'den ayrılırken, doneceğini soylediğini hatırlatan İbrahim, ''Basketbol hayatımı Fenerbahce'de noktalayacağımı soylemiştim. Fenerbahce'ye donmemi sağlayan sayın başkanımız Aziz Yıldırım, asbaşkanlarımız Mahmut Uslu ve Murat Ozaydınlı, antrenorumuz Aydın Ors, taraftarlarımız, divan başkanımız Yuksel Gunay ve Ulker camiasına teşekkur ediyorum'' şeklinde konuştu. -''ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANIYORUM''- İbrahim Kutluay, Fenerbahce Ulker olarak başarılar yaşayıp, şampiyon olacaklarına inandığını soylerken, ''Amacımız 100. yılda her branşta olduğu gibi basketbolda da Fenerbahce'yi layık olduğu yerlere taşımak, şampiyonluklar yaşatmak ve buyuk Fenerbahce taraftarını sevindirmek. Bunun icin elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu. -''5 SENE DAHA OYNARIM''- Cok iyi bir profesyonel olduğunu duşunduğunu ve calışmayı sevdiğini anlatan İbrahim, ''Kendime iyi baktığım icin 5 sene daha basketbol yaşantıma devam etmek istiyorum. Bundan sonraki basketbol hayatıma Fenerbahce'de devam edeceğim'' dedi. __________________