Murat Murathanoğlu, beIN SPORTS'taki gorevinden ayrıldığını acıkladı. Deneyimli spiker instagram hesabından ayrılığını duyurdu. Murat Murathanoğlu, "HOŞCA KALIN. Bugun BeIN Sports ile olan anlaşmamı karşılıklı olarak fesetmiş bulunuyorum. Basketbolun başına Lig TV de getirildiğim ilk gun yola Rahmetli İsmet Badem, Yiğiter Uluğ, Nur Germen, Hurşit Baytok, Can Sonat, Merve Toy, Volkan Gunak ile cıkmıştık. Daha sonra stajyerler donemi başladı ve o stajyerlerden Didem Gurser, Arda Muldur, Kansu Unyay ve Furkan Gunay BeIN Sports da cok buyuk işlere imza atıyorlar. Onlarla calışmak onların gelişimini izlemek benim icin buyuk zevkti. Gecen yıl başıma gelenleri biliyorsunuz ve gorevime son verildikten sonra vazgectiler. İsmail Şenol basketbolun başına getirildi ve onun ekibinin bir parcası olarak guzel işlere imza attık. Ama buraya kadarmış. Tum basketbolseverlere 32 yıldır beni evlerine aldıkları ve beni dinledikleri icin teşekkurler. Sizleri cok seviyorum. Radyospor da son Asist programında Rahmetli İsmet Baba ile Rolling Stones'un "Till The Next Time We Say Goodbye" şarkısıyla veda etmiştik. O gun guzel bir gundu. Bugun aynı zamanda Rahmetli'in doğum gunu, o şarkıyı dinlemem icin uygun bir gun" acıklamasında bulundu. Basketdergisi