Milli oyuncumuz Furkan Korkmaz, 2019 Dunya Şampiyonası biletinin alınması sonrası goruşlerini beIN Sports’a paylaştı. AdTech Ad by Eurohoops Team / [email protected] powered by Rubicon Project Philadelphia 76ers forması giyen milli yıldızımız Furkan Korkmaz, başantrenor Ufuk Sarıca‘nın beIN Sports’ta katıldığı programa telefonla konuk oldu. Furkan Korkmaz, Cin icin hazır olduğunu belirtti ve Milli Takım forması giymenin buyuk bir ayrıcalık olduğundan bahsetti. Furkan Korkmaz’ın acıklamaları şu şekilde: “İki macı da seyrettim. Sizi (Ufuk Sarıca) ve takımı kutluyorum. Cok iyi mucadele ettik, cok iyi maclar ortaya koyduk. Neler yapabileceğimizi gosterdik. Bizim icin en onemli şey Cin biletini almaktı ve bunu da başardık. Cok keyifliyim. Cin icin hazırım.” “Milli takımda oynamak benim icin cok farklı bir ayrıcalık. NBA’de veya Avrupa’nın en ust duzey kuluplerinden birinde oynasanız dahi milli takımda oynamak her zaman ayrıcalıktır. Bunu A Milli Takım formasıyla evimizde oynadığımız maclarda daha da iyi anladım. Gercekten milli formanın size verdiği haz, o insanların sizi desteklemesi, Galatasaray taraftarı Fenerbahce taraftarı Beşiktaş taraftarı, TOFAŞ taraftarı tek bir forma altında birleşiyor. Gercekten bunun desteğini arkanıza almak cok buyuk bir haz.” eurohoops.net/tr
Furkan Korkmaz: “Milli Takımda Oynamak Ayrı Bir Zevk”
Basketbol0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Furkan Korkmaz: “Milli Takımda Oynamak Ayrı Bir Zevk”