Huseyin Beşok da patladı
Basketbol0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Basketbol
- Huseyin Beşok da patladı
-
05-10-2019, 23:04:12Avrupa Şampiyonası’nda yaşadığımız husranın ardından Basketbol Milli Takımı Menaceri Hakyemez’e yonelik suclamalara bir yenisi daha eklendi. Kadroya alınmayan Huseyin, “Beni hic izlemediler, cok kırgınım'' dedi. Actı ağzını... Sırbistan-Karadağ’daki Avrupa Basketbol Şampiyonası’nın ardından başta menacer Doğan Hakyemez olmak uzere Milli Takım kurmay heyetine yonelik suclamalara bu sezon Fransa’nın Le Mans takımın formasını giyen Huseyin Beşok da eklendi. Hakyemez’in, kendisini sakatlığımdan dolayı tempoyu kaldıramayacağı icin cağırmadıkları şeklindeki acıklamasına tepki gosteren milli basketbolcu şunları soyledi: ‘60 mac oynadım’ “Benim gecen sezon 60 mac oynadığımı ve bir kez bile beni izlemeye gelmediklerini soylediğim zaman ise, beni izlemeye geldiklerini soyledi. Oysa Erman Hoca burada, ben buradayım. Kimse beni izlemeye gelmedi. Yalan soyluyorlar. ‘Hocanın tercihi değil’ deyip, konuyu kapatabilirlerdi ama sakatlıktan bahsettiler. Seyredilmeden Milli Takım’a cağrılmadığım icin Hakyemez’e olan burukluğum gecmedi. Fener’den teklif Le Mans’ın, Brest’i 92-82 yendiği sezonun ilk macında 18 sayı, 11 ribaundla takımnını sırtlayan Beşok, Fenerbahce ve Ulker’den de teklif aldığını kaydederek, “Ancak Erman Kunter’in de tavsiyesi sonrası Le Mans’ın teklifini kabul ettim'' dedi. Ote yandan Huseyin’in eşi Turkan Beşok 7,5 aylık hamile. Beşok cifti, erkek olacağını oğrendikleri bebeklerine “Kaan'' adını koymaya karar verdiler. __________________