Panathinaikos’un yeni transferi Sean Kilpatrick, ayağının tozu ile acıklamalarda bulundu. AdTech Ad By Eurohoops team/ [email protected] Panathinaikos‘un yeni transferi Sean Kilpatrick, hava alanında basın mensuplarına acıklamalarda bulundu ve Panathinaikos‘a transferini, yeni takımındaki hedeflerini anlattı. Yunan ekibinden teklif aldığında ikinci kez duşunmediğini dile getiren Sean Kilpatrick, şu ifadeleri kullandı: “Rick Pitino harika bir koc. Buraya gelip oynamak istememin sebeplerinden bir tanesi de o. Her gun efsanevi bir koc seni arayıp seni takımında gormek istediğini soylemiyor. Beni aradığı anda ‘Geliyorum’ dedim. Kendisine de sorabilirsiniz. Değer verdiğim bir koc Mick Cronin (Kilpatrick’in Cincinnati’deki kocu ve Pitino’nun Louisville’deki asistanı), ‘Oraya gider gitmez Pitino’nun kocluğunu seveceksin’ dedi. Bu da kararımda buyuk rol oynadı. “Panathinaikos cok prestijli takım. Yalnızca bu da değil. Taraftar kitlesi cılgınca. Bu buyuk ihtimalle hayatınızda hic gormeyeceğiniz bir şey ve benim de tecrube etmek istediğim bir şey. Buraya gelip takım arkadaşlarımla birlikte oynayarak bu fırsatı gercekleştirebiliyorum. Bu benim geleceğim icin cok onemli. Yapmak istediğim şeyde buyuk bir rol oynuyor.” Yunanistan yolculuğu sırasında Panathinaikos’un Bayern Munih macını izlediğini dile getiren Kilpatrick, EuroLeague hakkında cıkarımlarda da bulunmuş: “EuroLeague’i izliyordum. Basketbol bilgisi cok onemli. Buyuk bir karakterle oynuyorsunuz ama daha cok beraber oynuyorsunuz. ABD’ye donduğumde bunun bana yardımcı olacağını duşunuyorum.” Panathinaikos’taki hedefleri sorulduğunda ise Kilpatrick’in yanıtı net: “Şampiyonluğu kazanmak. Yapmak istediğim şey bu ve oraya ulaşmak icin cok calışacağım.” eurohoops.net/tr